Valmennukset

Tavoitteellinen ja tuloksellinen valmennus on meitä eteenpäin ajava voima. Valmennuksen osalta jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä, ja panostamme 100% asiakkaan tavoitteiden täyttymiseen. Tuotteemme ja palvelumme on kehitetty siten, että ne sopivat kaikille elämäntilanteesta riippumatta.

BASIC

Valmennus on tehty sinulle, joka haluat päästä sisään kuntosaliharjoittelun maailmaan, ja saada hyvät perusteet salitreenaamiseen. Valmennus sisältää harjoitusohjelman sekä kolme yhteistä harjoitusta.

Hinta 299 e

FOCUS

Valmennus on suunniteltu jo hieman edistyneemmille kuntosaliharjoittelijoille. Paketti sisältää hieman moniulotteisemman harjoitusohjelman sekä viisi yhteistä harjoitusta.

Hinta 379 e

PRO

Valmennus tähtää tulokselliseen harjoitteluun. PRO- paketin sisältö kattaa yksilöidyn, juuri sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman sekä kahdeksan yhteistä harjoitusta.

Hinta 529 e

PRO+

Valmennuspaketti on todellinen pitkäjänteisen harjoittelijan kruununjalokivi. Paketti sisältää kattavan ja yksilöidyn harjoitusohjelman, ravinto-ohjelman sekä yhteensä 12 yhteistä harjoitusta.

Ensimmäinen kk 199 e
Jonka jälkeen hinta 89 e/kk
Sisältää kaksi tapaamista joka kuukausi!

Ota yhteyttä

11 + 7 =

MK Activities Oy 

mika@mkactivities.fi

puh. 045 124 2632

Tietosuojaseloste

Soita tästä