Valmennukset

Tavoitteellinen ja tuloksellinen valmennus on meitä eteenpäin ajava voima. Valmennuksen osalta jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä, ja panostamme 100% asiakkaan tavoitteiden täyttymiseen. Tuotteemme ja palvelumme on kehitetty siten, että ne sopivat kaikille elämäntilanteesta riippumatta.

BASIC

Valmennus on tehty sinulle, joka haluat päästä sisään kuntosaliharjoittelun maailmaan, ja saada hyvät perusteet salitreenaamiseen. Valmennus sisältää harjoitusohjelman sekä kolme yhteistä harjoitusta.

Hinta 369 e

FOCUS

Valmennus on suunniteltu jo hieman edistyneemmille kuntosaliharjoittelijoille. Paketti sisältää hieman moniulotteisemman harjoitusohjelman sekä viisi yhteistä harjoitusta.

Hinta 449 e

PRO

Valmennus tähtää tulokselliseen harjoitteluun. PRO- paketin sisältö kattaa yksilöidyn, juuri sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman sekä kahdeksan yhteistä harjoitusta.

Hinta 699 e

PRO+

Valmennuspaketti on todellinen pitkäjänteisen harjoittelijan kruununjalokivi. Paketti sisältää kattavan ja yksilöidyn harjoitusohjelman, ravinto-ohjelman sekä yhteensä 12 yhteistä harjoitusta.

Ensimmäinen kk 249 e
Jonka jälkeen hinta 149 e/kk
SISÄLTÄÄ 2 TAPAAMISTA/KK, sekä OHJELMIEN PÄIVITYKSET.

RAVINTOVALMENNUS (etänä)

Räätälöity ravinto-ohjelma sekä viikottainen raportointi sekä keskustelu ja seuranta. S-posti ja Whatsapp- tuki joka päivä klo 09-18.

Hinta: 149 e/kk

TREENI- SEKÄ RAVINTOVALMENNUS (etänä):

Räätälöidyt ohjelmat salille tai kotiin sekä ravinto-ohjelma. Lisäksi viikottainen raportointi ja seuranta sekä sposti ja whatsapp- tuki joka päivä klo.09-18.

Hinta: 199 e/kk

Ota yhteyttä

12 + 1 =

MK Activities Oy 

mika@mkactivities.fi

puh. 045 124 2632

Soita tästä